By Skrbnik

OBVESTILO!

SPOŠTOVANI! Obveščamo vas, da bomo v primeru izpada električne energije v soboto dne 19.11.2016 obratovali od 10:00 do 13:00 ure. Prosimo za razumevanje!

beli banner
By Skrbnik

Kako najcenje do dvojih očal

Izkoristite novo akcijo, ki že poteka v vseh naših poslovalnicah! Ob nakupu korekcijskih očal nad 100€ lahko dobite drugi okvir s stekli v isti dioptriji le za 34,90€. Akcija velja do 31.12.2016.

novica-2
By Skrbnik

Utrinki s sejma Opti v Munchnu

Bili smo na enem izmed največjih optičnih sejmov v Evropi. Kot vsako leto je nas je navdušil raznovrsten izbor očal in optičnih pripomočkov. Več na slikah in preloženem videu.
ocala-11
By Skrbnik

Sončna in korekcijska očala Different

Edina Slovenska očala v naši ponudbi, izdelana iz kakovostnih materjalov kot so aluminij, acetat (bombažna vlakna) in ročno brušenega več plastnega lesa. Očala odlikuje izjemna lahkost in udobje. Kreativen video izdelave očal.
novica-4
By Skrbnik

Ikonična očala iz družine Ray-Ban

Štiri brezčasna ikonična očala iz družine Ray-Ban so zdaj preoblikovana s posebnimi, izvirnumi detajli. Modeli Aviator, Outdoorsman, Shooter in Caravan se ponovno ponašajo z originalnimi detajli, ki so jih zaznamovali že ob "rojstvu": okvr arista, G-15 in sive gradualne leče, ter z na novo predstavljenimi Havana acetatnimi detajli - palčica nad mostičkom in zaključki ročk. [...]